Facebook pagina Paardenopfok Hofstede de HonthorstContact pagina Paardenopfok Hofstede de Honthorst

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hofstede de Honthorst - Opfokstal in groepshuisvesting met weidegang rondom bedrijf, fokkerij en sportstal

Sportstal

Accomodatie

Hofstede de Honthorst beschikt over een topkwaliteit verlichte 20 x 60 buitenbaan van bmX Horse Product paardensportbodem en een 10-tal ruime boxen voor de sportpaarden en merries. We leiden onze paarden zelf op naar het hoogst haalbare dressuurniveau. Petty heeft hierin een ruime ervaring. Zij runt al jaren haar trainings-, instructie- en fokkerijbedrijf ´Kristy Dressuur´, dat ook op Hofstede de Honthorst gevestigd is.

Instructie

Petty geeft zelf instructie tot en met Lichte Tour niveau. Door de jaren heen heeft ze alle Orun-diploma’s behaald en heeft ruim 15 jaar ervaring met zowel privé - als groepslessen, van jong tot oud, ervaren en groene paarden en pony’s. Meerdere combinaties heeft ze in het verleden opgeleid van onervaren tot succesvolle combinaties op zowel Regionale als Nationale kampioenschappen.

Haar instructie kenmerkt zich door haar leerlingen te leren hun paarden en pony’s op een vriendelijke, consequente en simpele manier op te leiden. Belangrijk is het dat mens en dier plezier hebben in hun opleiding, dit door de doelen van zowel mens als dier op elkaar af te stemmen.

U kunt van haar coaching verwachten voor zowel de fysieke als de mentale aspecten die bij het paardrijden horen. Ook kan ze begeleiding bieden in de complete verzorging van uw paard of pony. Tevens behoort wedstrijdbegeleiding tot de mogelijkheden.

Training

Training van uw paard of pony behoort ook tot de mogelijkheden. Zelf heeft Petty door de jaren heen al meerdere paarden opgeleid tot en met Midden Tour niveau. Tevens heeft ze meerdere paarden succesvol voorgesteld in jonge paardencompetities, zoals bijvoorbeeld een Pavo cup en VSN competitie. Uw paard kan getraind worden om uiteindelijk in de wedstrijdsport, jonge paardencompetities of aanlegtesten uit te brengen. Petty kan uw paard of pony corrigeren of het juist aanleren van nieuwe oefeningen. Training van uw paard of pony voor een langere periode, voor een enkele keer of onder begeleiding behoort tot de mogelijkheden.

Als u interesse heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen.